Ez egy roppant egyszerű kis recept, nincs benne semmi különös hozzávaló, csak a felhasználás módja tér el a megszokottól.
Hozzávalók:
Héjában főtt krumpli - kb 400 g
1 dl tejszín
1 tojás
1 nagy fej lilahagyma
kb. 10 centis darab házi kolbász
zöldfűszerek ízlés szerint (nálam: kakukkfű, bazsalikom és snidling)
bors
sajt ízlés szerint (nálam mozzarella)
Egy hőálló tálat kivajazunk. Belefektetjük a krumpli, hagyma és kolbász-szeleteket, meglocsoljuk a tejszínes-tojásos keverékkel, sajtot szúrunk rá és addig rétegezünk így. míg el nem fogynak a hozzávalók. a Tetejére jó sok sajt kerül. 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése