Először a harkányi strandon kóstoltam ezt az egyszerű finomságot és be kell valljam gyerekként teljesen odavoltam érte, de még most is nagyon szívesen megeszem. Nem diétás az biztos, de gyorsan megvan és nagyon finom. Gyerekeknél könnyű sikert aratni vele.
Bő forró olajban süssük addig, amíg halványbarna lesz. Gyorsan készen van. Ugyanezzel a módszerrel hagymát is lehet sütni, az is nagyon finom. Ha kisültek a finomságok itassuk le őket konyhai papírtörlőn és még melegen fogyasszuk. Ketchuppal, mustárral, majonézzel, zöldségekkel, ki hogy szereti.
Köszi Lilla!
VálaszTörlésGyerekkoromban keresztanyám (tudod, ózdi:)) készítette ezt a bundás virslit szilveszter éjszakáján, mert Anyukáméknál volt a buli. :) Akkor valahogy nem jött be nekem ez a virsli, aztán évekkel később ismét megkóstoltam (már fogalmam nincs hol), éééés ízlett. :) Egyszer talán nekem is el kellene készítenem, hogy végre kiderüljön, hányadán is állok ezzel a bundás virslivel...? :-))) Tudod, mit? Küldjél, hadd kóstoljam! ;-)
VálaszTörlésTudod mit? Legközelebb süssünk együtt! :D Valahogy úgy érzem ízlene.
TörlésMég soha nem ettem ehhez hasonlót, de nyitott vagyok rá, nagyon is! :)
VálaszTörlésPróbáld ki szerintem, mindig jó dolog újdonságot sütni, mégha az ilyen egyszerű valami is.
TörlésEttem már ilyet, nekem ízlik:) Na meg a gyerekeimnek is:) A norvégok meg egzenesen imádják a virslit, bármilyen alkalom van, biztos, hogy van pølse:)Gyors és egyszerű vacsi:)
VálaszTörlésAz biztos :) Nem is tudtam hogy a norvégok így odavannak a virsliért :O
TörlésÉn még nem is hallottam bundás virsliről :), de már egy ideje a hot-dog-t is mellőzöm, szerintem nincs MO-n ehető, jó minőségű virsli, szerintem :(
VálaszTörlésHát igen, vannak bajok a virslikkel, de azért néha ki lehet jókat is fogni.
Törlésezt nem hiszem el... épp most meséltem a férjemnek, hogy anno a harkányi strandon milyen istenit ettem, akárhányszor mentünk, mindig kiharcoltam a szüleimnél 1-1 óriáspalacsinta kíséretében. És láss csodát, iziben rákerestem, és itt van :))) Nagyon köszi érte, a héten biztosan csinálok majd ilyet :)
VálaszTörlésEz aranyos :) Én általában jégkrémet kunyeráltam utána, de az óriáspalacsintával sem lehetett rossz kombináció. Jó étvágyat hozzá!
TörlésSzia,
VálaszTörlésHát ez klassz, ahogy meglátom, az ételt mondom ilyen volt Harkányban és akkor olvaslak és igen Neked is onnan van. Az volt a teljes gáz, hogy már ottlétünk első napján a sütő mögé telepedtünk le….el tudjátok képzelni alig vártam, hogy a hurkapálcán sütött finomságot rágjam, persze mindennel leöntve.
Lehet, kipróbálom csak manapság ehetetlenek a virslik, de ez egy másik téma.
Nagyon tetszik az oldalad, gratulálok.:)
Mona
Köszönöm Mona, nagyon kedves vagy! :) Jó is volt az a harkányi virslis :)
Törlés